Hva skjer?

Aktuelt
Måke_stripe_sort

 

Bifangsprosjekt

Det var stor interesse for arrangementet hos pressen, spesielt fikk bifangstprosjektet mye oppmerksomhet. Se NRK: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-vestlandsrevyen/DKHO99021517/15-02-2017#t=10m52s  

Les mer

«Godt samarbeid, god stemning og timing var avgjørende for seieren i dag.» Det sier Kim-Andre Samnøen og Oliver Sandik fra Biologen Akvariet, vinnere av Årets SMAK AV KYSTEN KOKK 2017.

Les mer

Takk til alle dere som deltok på årets kompetanseprogram og inspirasjonssamling i Smak av kysten. Vi håper dere fikk utbytte av dagene, både med tanke på nettverk, kunnskap og inspirasjon.

Les mer

«Årets Inspirasjonssamling» og møteplass for hele nettverket den 15.februar! Her blir det spennende, nyttige og aktuelle foredrag og innlegg. Møt blant andre Christopher Davidsen , vinner av 2. plassen i

Les mer

Vi har gleden av å invitere til årets kompetanseprogram som består av en praktisk samling med fokus på råvarekompetanse og tilberedning.

Les mer

Mye av sjømaten som fanges når aldri nordmenns tallerkener, verken hjemme eller på restaurant. Det ønsker sjømatmiljøet i Hordaland å gjøre noe med gjennom Smak av kystens bifangstprosjekt.    17.

Les mer

Prøv den nydelige oppskriften på JULETORSK – fra Cornelius Sjømatrestaurant v/ Håkon Pansuna Vesetvik, kjøkkensjef. Nå i desember er torsken av ypperlig kvalitet, og vi ønsker deg lykke til med spennende

Les mer

Kveiten er festfisken fremfor noen, men det er én tid på året at kvaliteten er ekstra god – og det er NÅ! Fiskehandler Kenneth Larsen hos Hav Fisk & Skalldyr i

Les mer

Vi gratulerer Sigurd T. Kvitberg og Engengruppen med seieren i tørrfisk-konkurransen, og ønsker god tur til Lofoten for å lære mer om denne edle råvaren!

Les mer

Blåskjell er så utrolig enkelt å lage og virkelig smakfullt! Nå er den beste tiden for blåskjellene og det er bare å fråtse i gode smaker.

Les mer