logo
Smak av kysten
logo
  • HJEM
  • Om oss
    • SMAK AV KYSTEN
      • Årsrapport 2017
    • MATARENA
    • KONTAKT OSS
  • Medlemmer
    • SPISESTEDER
    • PRODUSENTER
    • Fiskehandlere
  • AKTUELT
    • Nyheter
    • Presseoppslag
  • Aktiviteter
  • Sesongkalender
Fremtidens oppdrettsanlegg!
11 June 2018
Havets ukjente skalldyrarter
16 October 2018
29. august 2018 by smakavkysten in Nyheter
Sjømaten i fokus på Bergen Matfestival!
Sjømaten i fokus på Bergen Matfestival!
0
0

Bergen Matfestival går av stabelen førstkommende helg. Smak av kysten er strekt representert med 6 restauranter og 9 fiskehandlere.

Alle fiskehandlerne i Bergen vil stå sammen om et eget fiskehandlerområde. Fronten av området er dedikert til Smak av kysten sin nye sesonglansering (“Smak på høsten”), med en stor disk av sesongens beste fisk, bannere/roll-ups og brosjyrer til publikum. Fiskehandlerne skal også lage håndmat basert på sesongens fokusarter som er Hyse, Brosme og Krabbe. Rettene i oppskriftsheftet blir også illustrert i egne kokkekurs for publikum gjennom helgen. Og det blir en storstilt fiskeauksjon lørdag og søndag!

Flere av restaurantene disker også opp med sesongens beste sjømat i restaurantteltet.

 

0
Recommend
Share
Tagged in

søk

Siste nyheter

  • Vinterens sesonglansering i Mathallen!
    12. februar 2019
  • Studietur til gourmetdykker Roderic Sloan
    6. februar 2019
  • Sjømatdagene på Hell
    16. januar 2019
  • Havets ukjente skalldyrarter
    16. oktober 2018

Arkiv

Samarbeidspartnere:

Supportere:

© Smak av Kysten - Ekte sjømatopplevelser
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.OkLes mer om personvern